Over Emilie Aartsen

Wie is de initiatiefnemer?

Ieder jaar nam ik mezelf voor meer te doen met mijn creativiteit. De gezegde `van uitstel komt afstel´ vierde al jaren hoogtij. Begin 2016 het besluit genomen tijd en ruimte hiervoor te maken. En sindsdien ben ik erg creatief productief!

Mijn kwaliteit van leven heeft hierdoor een enorme boost gekregen. Of ik nu aan het boetseren, schilderen of tekenen ben, het brengt mij gezond in lijf en leden, het ontspant de geest.

Ik ben  geboren en getogen in Rotterdam, maar inmiddels al 26 jaar woonachtig in Utrecht. De stad onder De Dom, waar ik me als een vis in het water voel. Met zijn mooie grachten, diversiteit aan restaurants, rijk aan kunst en cultuur. Een import aan inwoners overal vandaan en gelukkig meer dan niet, de sfeer van gemoedelijkheid en vriendelijkheid.  Verliefd op deze fietsstad ben ik al lang.

Vanuit mijn jarenlange ervaring in de zakelijke dienstverlening in de verzekeringswereld ontdekte ik dat ik me wilde richten op het ondersteunen van mensen in plaats van de gang van zaken op kantoor. Ik behaalde cum laude mijn diploma als maatschappelijk werker en werkte daarna jaren aan het verbeteren van de kwaliteit van leven van mensen met een  psychiatrische achtergrond en complexe levenssituaties.

Het verschil in passie, verlieservaringen en veerkracht zal me altijd boeien. Door het maatschappelijk werk heb ik ontdekt wat de veerkracht is van mensen en wat je samen kunt bereiken als je gelijkwaardig leert samenwerken.  Verbinding, openheid en loyaliteit zijn woorden die passen bij wie ik ben, wat ik doe en wat ik wil.

Daarnaast houd ik van mensen in al haar verscheidenheid in geloof en cultuur of met welke achtergrond dan ook.

Ik vindt het een uitdaging om met mijn creativiteit en inlevingsvermogen een positieve bijdrage te leveren aan een mooie plek waar inclusie op alle fronten wordt nagestreefd en iedereen welkom is. Een creatieve ontmoetingsplek voor mensen met en zonder beperking, hier geboren of elders.

Met ZorgenDat creatief samenzijn in al zijn gelederen. Ik hoop tot snel! 

pastedGraphic.png Emilie Aartsen